Compassie & Kracht

Hét spel over bevlogen leiderschap en veerkrachtige organisaties!

‘Wat zou het werkplezier binnen de organisatie vergroten?’

‘Van welke geweldige mislukking heb je achteraf veel geleerd?’

‘Bij welke uitdaging kun jij nog wat inspiratie gebruiken?’

Bij het Compassie & Kracht spel gaat het over de drie thema’s waarmee je stevige én veerkrachtige organisaties bouwt: amplitief (persoonlijk) leiderschap, de cultuur en de structuur. Hoe zit dat bij jullie?

Voor teams die elkaar beter willen leren kennen, (aspirant) leidinggevenden die hun persoonlijke leerdoelen willen gaan bepalen en voor groepen professionals die verdieping willen geven aan reflectie en zo steviger in hun vak willen staan.

Geïnteresseerd in het begeleid spelen van het spel?
Laat hieronder een bericht achter op het contactformulier en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Masterplan®

Het interactieve bordspel om het hele team te betrekken bij het strategisch plan!

Masterplan® gaat over de inhoud én over de verbinding. Samen een basis leggen voor een strategisch beleidsplan, meerjarenplan of koersplan. Je bespreekt de kernwaarden van de organisatie, het gedrag dat daarbij past, je onderzoekt samen wat de belangrijkste kansen en bedreigingen zijn en iedereen krijgt de kans om mee te praten over de sterktes en de zwaktes van de organisatie. Iedere stem wordt gehoord, tijd voor verdieping en verbinding, mooie vragen, bijzondere opdrachten en dat allemaal in spelvorm. Aan het eind van de dag heb je de bouwstenen voor de verdere uitwerking van de visie en het meerjarenplan. Daarnaast is het een gebleken manier om mensen te binden en te boeien.
Medewerkers, bestuurders, leidinggevenden, stakeholders… iedereen kan meedoen, meepraten en meedenken. Hierdoor krijgt ook het eigenaarschap een enorme boost!

Masterplan® is er inmiddels in drie edities: Onderwijs, Zorg & Welzijn en Business. De spellen zijn niet te koop, maar onderdeel van een begeleide teamsessie.

Geïnteresseerd in het begeleid spelen van het spel?
Laat hieronder een bericht achter op het contactformulier en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Samen spelen?

Of heb je een vraag?