Trainerscertificering Masterplan®

 • Vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2024

 • Locatie: regio Den Haag

 • 9:30u – 16:00u inclusief lunch/koffie en thee

 • Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus 2024

 • Locatie: regio Den Haag

 • 9:30u – 16:00u inclusief lunch/koffie en thee

De kosten voor deze bijzondere pilotgroep bedragen maar €995,- per persoon. En geloof ons, dit is een investering in jezelf en je toekomst die zich absoluut zal uitbetalen.

Wat staat er op het programma tijdens deze boeiende training? We duiken diep in het gedachtengoed van Masterplan®, verkennen de kunst van intakegesprekken, krijgen inzicht in effectieve dialoogvoering, leren hoe we van uitkomsten naar visie en strategische plannen gaan, werpen een antropologische blik op organisaties, ontdekken hoe we succesvolle trajecten kunnen opzetten, stellen kaders en grenzen vast, bespreken de rol van leidinggevenden, zijn voorbereid op mogelijke struikelblokken, leren waardevolle trainerstools kennen en gaan aan de slag met intervisie.

Kortom, deze training biedt een schat aan kennis en vaardigheden die niet alleen jouw professionele ontwikkeling zullen verrijken, maar ook jouw eigen bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen. Met het behaalde certificaat krijg je namelijk de mogelijkheid om de Masterplan® spellen binnen je eigen bedrijf te gebruiken!

Mis deze unieke kans niet om jezelf te onderscheiden en te investeren in je groei en succes. Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plekje in deze bijzondere pilotgroep!

Veelgestelde vragen

Welke edities van Masterplan zijn er momenteel?

 1. Onderwijs Editie
 2. Zorg & Welzijn Editie
 3. Business Editie (Nederlands)
 4. Business Editie (Engels)

Mag ik met dit certificaat de training inzetten bij mijn eigen klanten?

 1. Ja, dat mag. Je kunt het spel gebruiken bij eigen trajecten, klanten en trainingen.
 2. Anderen binnen jouw bedrijf die het certificaat niet hebben, mogen dit niet. Het is wel mogelijk om een in-company training aan te vragen waarbij alle medewerkers geschoold worden.

Wat zijn de kosten per aanschaf van een spel?

 1. In principe werken we op basis van lease. Zo kunnen we ook altijd onderdelen vervangen als je die nodig hebt. Dat betekent dat je voor een aantal spellen, per periode een bedrag betaalt.
  Voorbeeld: je wil één training geven. Je neemt contact met ons op en je kunt het aantal spellen toegestuurd krijgen dat je nodig hebt. Deze spellen krijg je minimaal twee dagen van tevoren en moeten binnen een afgesproken tijd weer teruggestuurd worden. Je betaalt per spel, per periode.
 2. Blijkt dat je voor een langere periode spellen nodig hebt, dan leveren we maatwerk en spreken een vast bedrag af.
 3. De prijzen worden op dit moment vastgesteld, maar denk aan een richtbedrag van€ 350,- voor 6 spellen voor een periode van een week.

Ik kan de genoemde data niet. Komt er nog een training?

 1. Ja, bij voldoende inschrijvingen komt er zeker nog een training!

Ben jij een trainer of coach die op zoek is naar een unieke manier om je vaardigheden en expertise uit te breiden?

Meld je nu aan voor de Trainerscertificering Masterplan® door dit formulier in te vullen. Hiermee zet je de eerste stap naar het beheersen van innovatieve en effectieve trainingsmethoden met behulp van onze bordspellen.

Trainerscertificering

Trainerscertificering

Inschrijving voor de training op: